ENGINYERIA
ARQUITECTURA

EQUIP ECOPIME

Serveis tècnics en enginyeria i arquitectura llestos per al teu projecte

Ens sumem al teu equip per fer possible el teu projecte, perquè optimitzis recursos i temps, tenint un equip expert de confiança al teu costat

Assessorament tècnic i legal compromès al teu projecte

Som enginyers, arquitectes i arquitectes tècnics col·legiats amb trajectòria professional i vocació.

Posem a l’abast del teu projecte o idea empresarial tot el nostre expert bagatge perquè puguis gestionar els tràmits i implementar els teus projectes acompanyat d’un equip professional i competent.

Som professionals col·legiats que comptem amb les certificacions que els teus projectes necessiten per fer-se realitat.

10 anys

al teu costat!

Marc Sendiu i Inés Lumbreras

Ecopime inició su trayectoria a finales del año 2012 por el empuje y vocación de Marc e Inés, a lo largo de estos años el proyecto se ha ido nutriendo de muchos colaboradores/as que han hecho Ecopime un gran equipo.

Els valors de la nostra empresa són l’eficàcia, l’eficiència i un tracte directe amb el client, adaptant les solucions aportades a les necessitats dels nostres clients.

La misión de Ecopime es facilitar los trámites a los clientes, poniéndolos en el centro de su proyecto y que siempre estén informados de los pasos a seguir.

Necessites assessorament expert en llicències dactivitat, auditories mediambientals o projectes tècnics de rehabilitació energètica?

T'acompanyem i t'assessorem en tot el procés.

Tota la nostra experiència al servei dels vostres projectes d'enginyeria i arquitectura

Estem convençuts que un bon assessorament en el menor temps possible millora la teva inversió i concentra les teves energies en allò que és realment important: el teu projecte.

Desenvolupem, gestionem i aportem solucions per fer realitat els teus projectes tècnics. Estem especialitzats en certificación energética de edificios y locales, legalizaciones de instalaciones, consultoría de eficiencia ylicencias de actividad.

A Ecopime comptem amb una gran experiència en diversos àmbits i sectors, des de la indústria fins a serveis o el retail, així com també al camp de l’administració pública.

A Ecopime comptem amb una alta experiència en diversos àmbits i sectors, des de l'industrial fins a serveis, així com també al camp de l'administració pública.

COM T'AJUDEM?

T'acompanyem per fer realitat el teu projecte, des de l'inici fins al final.

Contacta amb nosaltres sense compromís.

Deixa'ns acompanyar-te!
SOL·LICITA INFORMACIÓ PERSONALITZADA